Doslo k chybe v kodovani.

Pechugas con Tocino (kuře ve slanině)

suroviny
kuřecí prsíčka  4  ks  
ocet estragonový  1  lžíce  
nové koření celé  2  ks  drcené
česnek  2  stroužek  oloupaný
slanina anglická  8  plátek  
sůl    -  
sherry  100  ml  
Počet porcí
4


rejstřík
Drůbež
Kuře
odkaz na recept
 není
Kuřecí prsa omyjeme a osušíme. Česnek utřeme se solí, drceným novým kořením a smícháme s octem. Touto směsí potřeme prsa po všech stranách a pak je obalíme plátky slaniny a zajistíme párátky. Vložíme do pekáčku, podlijeme sherry a pečeme asi 25 až 30 minut za častého polévání. Podáváme s mexickou rýží a fazolemi.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |