Doslo k chybe v kodovani.

Pánuchos (předkrmové tortilly s krocaním masem a fazolemi, obr.)

suroviny
tortillas  12  ks  
frijoles refritos  360  g  dle receptu
krocan, krůta  240  g  pečeného
rajče  3  ks  
salát hlávkový  1  ks  
cibule červená  1  ks  
Počet porcí
4


rejstřík
Předkrmy
Přesnídávky
odkaz na recept

Frijoles Refritos, Frijoles Volteados (pečené fazole, obr.)
Připravíme si opečené fazole Frijoles Refritos dle receptu a zbytky pečeného krocana, které rozebereme na nudličky. Tortilly opečeme nasucho na tálu doměkka, na ně dáme fazole, krocaní maso, nakrájená rajčata, salát a cibuli. Dochutíme stolními omáčkami.
Yukatánský recept.   


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |