Doslo k chybe v kodovani.

Salsa Xcat-ic (omáčka z paprik xcat-ic)

suroviny
paprika  9  ks  xcat-ic
cibule  1  ks  bílá
olej  50  ml  
sůl  0.5  lžička  
ocet vinný bílý  2  lžíce  
pepř černý  0.5  lžička  čerstvě mletý
Počet porcí
4


rejstřík
Omáčky
Salsa
odkaz na recept
 není
Papričky očistíme, s cibulí nasekáme a na oleji pomalu smažíme asi 20 minut. Místo papriček xcat-ic můžeme použít papričky güero, nebo silně pálivé slovenské papriky. Usmažené dáme do mixéru, přidáme ostatní suroviny a rozmixujeme. Měli bychom získat asi 250 ml omáčky.
Yukatánský recept.
O papričkách xcat-ic a dalších yukatánských papričkách viz Ranec slov o kuchyních.
  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |