Doslo k chybe v kodovani.

Encamizadas (tortilly s volským okem)

suroviny
máslo  1  lžička  
tortillas  2  ks  kukuřičné
vejce  1  ks  
cibule  0.5  ks  
rajče  1  ks  malé
Salsa  2  lžíce  dle receptu
sůl    -  
Počet porcí
1


rejstřík
Předkrmy
Přesnídávky
odkaz na recept

Salsa de Chile Rojo (omáčka z čevených paprik, obr.)
Máslem pomastíme talířek a po jedné straně tortilly. Na talířek dáme jednu tortillu pomaštěnou stranou nahoru, na ní rozklepneme vejce, žloutek můžeme vidličkou rozprostřít, posolíme, zakápneme salsou (viz recept), překryjeme polovinou sekané cibule a rajčete, přeložíme druhou tortillou pomaštěnou stranou dolů a navrch rozprostřeme zbylou cibuli a rajče. Zakápneme salsou a v mikrovlnce zapečeme jednu a půl minuty. Místo salsy dle receptu můžeme zakápnout Tabascem nebo jinou pikantní mexickou salsou.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |