Doslo k chybe v kodovani.

Sopa de Coq-ic con Yerba Buena (polévka z paprik coq-ic s mátou)

suroviny
paprika pálivá čerstvá  4  ks  coq-ic
vývar  1200  ml  slepičí
maso vařené  160  g  slepice
párek  160  g  spišský
limonky zelené  1  ks  
rýže  160  g  vařená
avokado  1  ks  
máta  4  snítka  
Počet porcí
4


rejstřík
Polévky
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Pan Tostado con Ajo (toustový chléb s česnekem)
Papriky nasucho opečeme na tálu a pak očistíme a oloupeme (viz odkaz). Pokud nemáme papriky coq-ic, které jsou silně pálivé, můžeme dát dvojnásobek paprik méně pálivých. Připravíme si slepičí vývar s obraným masem, ohřejeme v něm na osm kousků nakrájený párek, přidáme na větší kousky nakrájené oloupané coq-ic papriky a necháme mírně přejít var. Připravíme si horkou rýži, limonek nakrájíme na plátky, avokádo oloupeme a nakrájíme podélně na osminky. Do talířů vložíme rýži, maso ze slepice, kousky párku z vývaru, plátky limonku, avokádo a přelijeme horkým vývarem s kousky papriček. Ozdobíme čerstvou sekanou mátou a podáváme s opečeným toustovým chlebem (viz odkaz).   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |