Doslo k chybe v kodovani.

Sincronizadas (stohované moučné tortilly s fazolemi a mole)

suroviny
tortillas  3  ks  moučné velké
frijoles refritos  400  g  dle receptu
mole  400  g  dle receptu
salsa enchilada (viz heslo)  4  lžíce  dle receptu
cibule  1  ks  
rajče  1  ks  
papričky jalapeňo  1  ks  
salát hlávkový  1  ks  
Počet porcí
4


rejstřík
Předkrmy
Přesnídávky
odkaz na recept

Frijoles Refritos, Frijoles Volteados (pečené fazole, obr.)
Mole Moreno (mole tmavé pleti, obr.)
Salsa Enchilada (omáčka na enčilády, obr.)
Tortillas de Harina (moučné tortily, obr., video), Hueiltexcalli
Na horkou moučnou tortillu rozprostřeme fazole Frijoles Refritos (viz recept), překryjeme další horkou tortillou, na kterou rozprostřeme Mole Moreno (viz recept), opět překryjeme a poslední tortillu pomažeme omáčkou Salsa Enchilada (viz recept) a poklademe sekanou cibulí, rajčetem a nakládanými papričkami jalapeňo. Ostrým nožem rozkrájíme jako dort na díly, které podáváme na talíři vložené na salátové listy.
Můžeme posypat strouhaným sýrem a zapéct v troubě nebo pod grilem, vrstvy můžeme množit podle počtu strávníků a náplně kombinovat.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |