Doslo k chybe v kodovani.

Chilpachole de Atún (tuňáková polévka)

suroviny
paprika zelená špičatá  2  ks  
rajčata  2  ks  
česnek  2  stroužek  neloupaný
cibule  1  ks  
olej olivový  4  lžíce  
vývar rybí  1200  ml  
limonky zelené  1  ks  šťáva
tuňák  320  g  z konzervy
sůl    -  
epazote    -  
Počet porcí
4


rejstřík
Polévky
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Na tálu nasucho opečeme nebo ogrilujeme papriky, rajčata, cibuli, česnek (viz recept jak oloupat papriky). Oloupané papriky, rajčata, stroužky česneku a cibuli rozmixujeme a na oleji prudce osmažíme minimálně 5 minut. Přidáme vývar, šťávu z limonku, tuňáka na kousky, osolíme a asi 20 minut mírně povaříme (máme-li tuňáka syrového, tuňáka z konzervy přidáme v závěru a krátce převaříme). Polévka může být krémová nebo s tuňákem v kouscích. Na talíře dáme sekané epazote (nemáme-li, dáme trochu čerstvé saturejky a cilantro nebo bazalku), přelijeme polévkou a podáváme.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |