Doslo k chybe v kodovani.

Pescado Almendrado (ryba v mandlích)

suroviny
ryby  1200  g  filátka
sůl    -  
limonky zelené  1  ks  šťáva
rajčata  2  ks  
pepř černý  6  zrnko  
bobkový list  1  ks  
nové koření  2  zrnko  
mandle  160  g  neloupané
olej olivový  4  lžíce  
chléb toustový  2  krajíc  
Počet porcí
4


rejstřík
Ryby
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Rybu osolíme, potřeme šťávou z limonku a necháme zaležet. Na tálu nasucho opečeme rajčata, krátce opečeme zrnka pepře, nového koření a bobkový list a dáme do mixeru. Neloupané mandle osmažíme na troše oleje a přidáme do mixeru. Přidáme trochu oleje a opečeme toustový chléb nakrájený na kostičky a opečený dáme do mixeru. Obsah mixeru rozmixujeme na hladkou pastu. Vymastíme zapékací misku a na dno rozprostřeme vrstvu z poloviny pasty. Poklademe rybími filátky a překryjeme zbylou pastou. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme asi 30 minut za občasného polévání vypečenou šťávou, až je pasta trochu vypečena do křupava a ryba hotová.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |