Doslo k chybe v kodovani.

Lengua Enjitomatada (jazyk v omáčce jitomate, obr.)

suroviny
hovězí jazyk  1  ks  
voda    -  
cibule  1  ks  
česnek  2  stroužek  
petržel zelená    -  
bobkový list  1  ks  
nové koření  2  zrnko  
Omáčka :    -  
salsa jitomate (viz heslo)  4  porce  dle receptu
banány  2  ks  nedozrálé
sezamová semínka  1  lžíce  pražených
rozinky  2  lžíce  vrchovaté
sůl    -  
Počet porcí
4


rejstřík
Maso
odkaz na recept

Salsa Jitomate (červená omáčka jitomate, obr.)
Jazyk uvaříme s cibulí, česnekem, solí a kořením doměkka a ponecháme ve vývaru. Připravíme si omáčku Salsa Jitomate (viz recept), trochu rozředíme vývarem, přidáme opražená sezamová semínka, rozinky a 10 minut mírně povaříme. Oloupeme jazyk a banány, nakrájíme na plátky, vložíme do omáčky, dochutíme a ještě asi 20 minut mírně povaříme.
Uvařila a nafotila Danda.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |