Doslo k chybe v kodovani.

Tinga de Lengua (uzený jazyk s klobáskou)

suroviny
hovězí jazyk  1  ks  uzený
pepř celý    -  
klobása papriková měkká  1  ks  
cibule  1  ks  
cibule  1  ks  
česnek  2  stroužek  
voda    -  
česnek  1  stroužek  
Omáčka :    -  
papričky chipotle  3  ks  s nálevem
sůl    -  
pepř černý  6  zrnko  
nové koření  2  zrnko  
avokado  1  ks  
skořice celá  1  ks  1 cm
limonky zelené  1  ks  
rajčata  500  g  
sádlo  4  lžíce  
avokádové listy  2  ks  
Počet porcí
4


rejstřík
Maso
odkaz na recept
 není
Jazyk uvaříme s kořením, cibulí, česnekem, doměkka a ponecháme ve vývaru. Na tálu krátce opečeme koření a pak rajčata. V hluboké pánvi na sádle opečeme oloupanou a drobně krájenou klobásku, pak přidáme drobně sekanou cibuli a drcený česnek, osmažíme asi 5 minut a přidáme rozmixovaná rajčata s kořením a papričkami chipotle, osolíme a prudce smažíme asi 10 minut. Oloupeme a na plátky nakrájíme jazyk, vložíme do omáčky, zředíme trochou vývaru a mírně povaříme dalších 20 minut.
Hotový pokrm ozdobíme osminkami oloupaného avokáda, zakápnutého šťávou z limonku.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |