Doslo k chybe v kodovani.

Antojitos de Sardinas (sardinkové chlebíčky)

suroviny
sardinky v oleji  2  krabička  krabičky
chléb toustový  12  -  plátků
sůl    -  
pepř mletý    -  
vejce  3  ks  na těstíčko
mléko    -  na těstíčko
mouka hladká    -  na těstíčko
olej    -  na usmažení - friťák
Počet porcí
6


rejstřík
Chuťovky
Předkrmy teplé
Ryby
odkaz na recept

Salsa Jitomate (červená omáčka jitomate, obr.)
Sadinky vykostíme, chléb nasucho opečeme (v topinkáči), vždy mezi dva chleby dáme sardinky, omočíme v ochuceném těstíčku a osmažíme. Podáváme horké s omáčkou jitomate a salátem.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |