Doslo k chybe v kodovani.

Enchiladas Sincronizadas (stohované enčilády, obr.)

suroviny
tortillas  10  ks  velkých
salsa enchilada (viz heslo)  2  -  hrnky
frijoles refritos  1  hrnek  
mole (viz heslo)  250  ml  
sýr čedar  200  g  strouhaného
cibule  2  ks  drobně sekané
smetana zakysaná  180  ml  
Počet porcí
6


rejstřík
Tortily - Tortillas
Enchiladas
odkaz na recept

Enchiladas - základní recept, obr.
Frijoles Refritos, Frijoles Volteados (pečené fazole, obr.)
Mole Moreno (mole tmavé pleti, obr.)
Salsa Enchilada (omáčka na enčilády, obr.)
Tortillas (tortilly, obr., video)
Do kastrůlku odpovídajícího průměru tortil dáme na dno trochu omáčky, vložíme první tortilu naplocho, na ní rozprostřeme třetinu fazolové náplně, dáme další tortilu, potřeme masovou náplní mole, na další tortilu dáme sýr se sekanou cibulkou a smetanou, vrstvy zopakujeme a přes poslední tortilu přelijeme enčiládovou omáčku, posypeme zbylým sýrem a nepřikryté dáme zapéct do trouby. Náplně mimo sýr dáváme horké, aby se enčilády lépe prohřály. Podáváme nakrájené jako dortové dílky, přelité zakysanou smetanou.   


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |