Doslo k chybe v kodovani.

Café de Olla (kafe z teriny)

suroviny
voda  1  l  
káva  60  g  ne zcela najemno mletá mexická
cukr třtinový (casonada)  120  g  
hřebíček  2  ks  
nové koření  2  zrnko  
pomerančová kůra    ks  strouhaná z půlky
Počet porcí
6


rejstřík
Nápoje
odkaz na recept
 není
Postup: Do hrnku dáme vařit 1 l vody, do vařící vody vsypeme kávu a zmírníme oheň, hned přidáme piloncillo, koření a pomerančovou kůru a mírně 2 minuty povaříme. Pak vlijeme 200 ml studené vody, odstavíme a necháme 5 minut stát. Poté přecedíme do vyhřáté keramické teriny a hned nabízíme v menších kameninových hrnečcích.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |