Doslo k chybe v kodovani.

Camarones al Coco (tygří krevety v kokosu)

suroviny
krevety  24  ks  tygří, vyloupané
limonky zelené  1  ks  šťáva
mouka hladká  1  hrnek  
corn flakes  1.5  hrnek  lehce rozdrcených
vejce  2  ks  
mléko  160  ml  
kokos  1.5  hrnek  strouhaný
Počet porcí
4


rejstřík
Dary moře
odkaz na recept

Salsa de Piňa Asada en Parrilla (omáčka z grilovaného ananasu)
Postup: Krevety na chvíli namočíme do šťávy z limonku, trochu naředěné vodou, vyjmeme a důkladně osušíme papírovým ubrouskem. Připravíme si suroviny na obalování: z mouky, vajec a mléka připravíme těsto, které můžeme dle chuti osolit, v další misce smícháme kokos s corn flakes. Krevety uchopíme za ocas, omočíme v těstíčku, obalíme v kokosu a na pár minut dáme osušit na mřížku nebo rošt. Krevety smažíme po částech v hluboké vrstvě oleje 180° dozlatova asi 1 minutu. Hotové dáme na papírové ubrousky nebo ručníky okapat. Podáváme s pečeným nebo grilovaným ananasem nebo se salsou z grilovaného ananasu. Recept z Campeche.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |