Doslo k chybe v kodovani.

Cebollitas en Adobo (marinované cibulky)

suroviny
olej olivový  4  lžíce  
cibule  1  ks  nakrájená
česnek  2  stroužek  drcený
rajče  1  ks  oloupané a krájené
petrželka - nať  1  snítka  sekaná
bobkový list  1  ks  
bazalka  1  lžíce  
tymián  1  lžíce  
Počet porcí
12


rejstřík
Přílohy
Saláty
odkaz na recept
 není
Postup: V hlubší pánvi na 2 lžících oleje zpěníme nakrájenou cibuli a česnek dosklovata, přidáme rajčata, asi minutu osmahneme, přidáme petržel, bobkový list, polovinu bazalky a polovinu tymiánu, sůl, pepř, 2 polévkové lžíce vody, přikryjeme a podusíme 20 minut. Potom do pánve s rajčatovou směsí přidáme perlovou cibulku, půl hrnku vody, ocet, zbývající 2 lžíce oleje, zbývající bazalku a tymián, rozinky, jalapeño papričku, cukr a osolíme a opepříme. Přivedeme k varu a pak mírně vaříme odkryté dalších až 45 minut. Chceme-li cibulky křupavější, vaříme kratší dobu. Hotové vychladíme.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |