Doslo k chybe v kodovani.

Kutbil-Ik, Salsa Tamulada (nejpálivější omáčka, obr.)

suroviny
chile  20  ks  habanero čerstvé
sůl  1  lžička  
pomeranč  1  ks  šťáva
limonky zelené  1  ks  šťáva
Počet porcí
5


rejstřík
Omáčky
odkaz na recept
 není
Postup: Papričky habanero nasucho opečeme na tálu, nejlépe venku, v místnosti by to nemuselo být k přežití, opečené dáváme do nádoby pod pokličku. Po zchladnutí je se solí v molcajete rozmělníme a utřeme, přidáme šťávu z hořkého pomeranče, nemáme-li, nahradíme limetkou se sladkým pomerančem, promícháme a na stůl podáváme v molcajete. Yucatecký recept.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |