Doslo k chybe v kodovani.

Mondongo Kabic (yukatánská drškovka)

suroviny
vnitřnosti  1  kg  dršky nebo směs
recado rojo (achiote)  90  g  pasta
rajčata  4  ks  
cibule  1  ks  
česnek  4  stroužek  
epazote  1  svazek  
grapefruit  1  ks  šáva
pomeranč  1  ks  šáva
limonky zelené  1  ks  šáva
voda  2  l  
sůl  1  špetka  
oregáno  2  svazek  čerstvé
papričky habanero  4  ks  
Počet porcí
8


rejstřík
Polévky masové
odkaz na recept
 není
Postup: Vnitřnosti dobře omyjeme a ve vařící vodě krátce ovaříme. Vodu vylejeme, vnitřnosti pokrájíme a dáme vařit do čisté vody, přidáme rajčata na čtvrtky, posekanou cibuli, česnek a epazote, pastu recado rojo z achiote, šávu z citrusů, osolíme a mírně vaříme, až jsou vnitřnosti měkké. Dochutíme, případně dolijeme vývarem a převaříme. Na stůl podáváme v polévkové míse a doplníme miskami se sekanou bílou cibulí, sekaným oreganem a sekanými habanero papričkami, které jsme předem zbavili semínek. Doplníme ošatkou s pan tostado con ajo.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |