Doslo k chybe v kodovani.

Pollo Atlixquense (marinovaná grilovaná kuřecí prsa)

suroviny
kuřecí prsíčka  8  ks  půlky vykostěné bez kůže
česnek  4  stroužek  drcený
cibule  1  ks  
avokádové listy  8  ks  opečené umleté
máslo  160  g  rozpuštěné
olej olivový  0.25  hrnek  
pepř mletý  0.5  lžička  
vývar kuřecí  6  hrnek  zredukovaný na 2 hrnky
Počet porcí
8


rejstřík
Kuře
Drůbež
odkaz na recept
 není
Postup: Celá kuřecí prsa dáme do keramické nebo skleněné mísy a přelijeme marinádou ze sekané cibule, drceného česneku, poloviny mletých avokádových listů, poloviny másla, poloviny olivového oleje, opepříme a osolíme. Dobře promícháme, přikryjeme a necháme půl dne marinovat.
Ve větším rendlíku nebo keramické míse zahřejeme zbývající máslo a olivový olej, přidáme zbývající avokádové listy, zredukovaný kuřecí vývar, ušleháme do konzistence majonézy a omáčku dáme stranou.
Marinovaná kuřecí prsa grilujeme po obou stranách a při grilování potíráme marinádou. Mezitím ohřejeme omáčku, vložíme do ní hotová kuřecí prsa a podáváme.
Recept z Puebly.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |