Doslo k chybe v kodovani.

Ensalada de Col de Bruselas (jarmuzový salát)

suroviny
olej olivový  3  lžíce  
česnek  4  stroužek  
kapusta růžičková-jarmuz  500  g  
voda    -  
sůl    -  
chilipulver, chili powder    -  
ocet vinný  3  lžíce  
adobo-nálev, marináda  3  -  lžíce
Počet porcí
4


rejstřík
Zelenina
Přílohy
Saláty
odkaz na recept

Adobo, Escabeche (nálev, marináda na nakládání zeleniny, masa, ryb)
Na oleji osmahneme podélně rozpůlené stroužky česneku do zlatova, pánev odstavíme a česneky vyjmeme. Kapustičky uvaříme ve slané vodě doměkka, slijeme, přidáme horký česnekový olej, chilipulver, ocet, promícháme, případně přidáme adobo, dosolíme a podáváme zejména k pečením.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |