Doslo k chybe v kodovani.

Rabo de Zorra (ztracená vejce ´liščí ocas´)

suroviny
chile  3  ks  ancho čerstvé
sádlo  3  lžíce  
vývar hovězí  1  l  
vejce  3  ks  
sýr balkánský  120  g  
cilantro-nať koriandru  1  svazek  
sůl  1  špetka  
cibule  1  ks  
česnek  2  stroužek  
rajčata  2  ks  
xoconoztle (plody opuncie)  3  ks  
Počet porcí
3


rejstřík
Snídaně
Vejce
odkaz na recept
 není
Postup: Papričky ancho zbavíme stopek a semenníků, očistíme, naplníme sýrem, na sádle po všech stranách opečeme a opečené vyjmeme a dáme stranou. Do sádla přidáme na kousky nakrájenou cibuli, česnek, rajčata a xoconoztle a vše osmažíme, až je cibule sklovatá. Zalijeme vývarem, povaříme, do vývaru vložíme vejce a uvaříme na ztraceno, přidáme posekané cilantro, dosolíme a dochutíme.
Podáváme v miskách s vláčnými kukuřičnými tortillami.
Recept z Guanajuata.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |