Doslo k chybe v kodovani.

Tocxel (fazolové karbanátky)

suroviny
fazole bílé suché  500  g  
tykvová semínka  250  g  pražená neloupaná
šalotka  150  g  
chile  1  lžička  drcené
cilantro-nať koriandru  1  svazek  
epazote  4  snítka  
sůl  1  špetka  
sádlo  4  lžíce  na smažení
Počet porcí
4


rejstřík
Zelenina
Předkrmy
odkaz na recept
 není
Postup: Fazole uvaříme doměkka, nesléváme, osolíme, rozmačkáme a při míchání odvaříme na hustotu kaše. Tykvová semínka pokud máme zelená opražíme, opražená umeleme. Šalotku, cilantro, epazote nasekáme a s drcenou papričkou de árbol smícháme s fazolemí a mletým semínkem. Osolíme, důkladně promícháme a vytvoříme karbanátky nebo šišky, které po všech stranách osmažíme na sádle.
Podáváme jako antojitos nebo v tacos se stolními omáčkami.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |