Doslo k chybe v kodovani.

Ensalada de Naranja (pomerančový salát, obr.)

suroviny
pomeranč  4  ks  oloupané
cibule  1  ks  velká, oloupaná
ocet estragonový    -  
epazote    -  
olej    -  
sůl    -  
paprika mletá sladká    -  
chilipulver, chili powder  1  lžička  
salát hlávkový  4  listy  
cilantro-nať koriandru    -  
Počet porcí
4


rejstřík
Zelenina
Ovoce
Saláty
odkaz na recept
 není
Vychlazené pomeranče důkladně oloupeme, rozdělíme na dílky, šikmo nakrájíme na tenké plátky a dáme do misky. Oloupanou cibuli rozkrojíme po délce napůl a půlky po délce nakrájíme na tenké plátky, které v ruce rozemneme a jednotlivé segmenty od sebe oddělíme. Přidáme k pomerančům, zakápneme octem, olejem, osolíme, okořeníme sladkou a aromatickou paprikou, přidáme na nudličky sekané listy hlávkového salátu, promícháme a hned podáváme.
Ocet můžeme nahradit šťávou z limonku a můžeme přidat hrubě sekané cilantro a epazote.  


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |