Doslo k chybe v kodovani.

Ensalada de Toronja (salát z grapefruitů, obr.)

suroviny
grapefruit  1  ks  velký
rajčata  4  ks  oloupaná
paprika zelená velká  1  ks  oloupaná
kukuřičná zrna v nálevu  300  g  
med  3  lžíce  
česnek  3  stroužek  
sůl    -  
ocet    -  
olej    -  
pepř mletý    -  
koriandr - nať    -  
salát hlávkový  1  ks  
Počet porcí
6


rejstřík
Ovoce
Saláty
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Grapefruit oloupeme, rozdělíme na dílky, ze kterých sloupneme hořkou bílou blanku. Oloupané dílky nakrájíme na plátky a dáme do mísy. Račata nakrájíme na kousky a přidáme ke grapefruitu, šťávu z grapefruitu a rajčat dáme zvlášť do misky, do které zcedíme i šťávu z kukuřiček, které přidáme k ovoci společně s paprikou, krájenou na kratší proužky. Ve šťávě rozpustíme med, přidáme česnek utřený se solí, ocet, olej, pepř a dobře promícháme nebo ušleháme, dochutíme solí nebo cukrem a zalijeme salát v míse. Přidáme sekané cilantro, promícháme a dáme do mísy, vyložené listy hlávkového salátu.  


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |