Doslo k chybe v kodovani.

Pescado en Escabeche (nakládaná ryba, obr.)

suroviny
rybí filátka  800  g  
olej    -  
cibule  1  ks  
česnek  2  stroužek  
paprika zelená špičatá  2  ks  oloupané
ocet estragonový    -  
kmín drcený  0.5  lžička  
sůl    -  
pomeranč  1  ks  
Počet porcí
4


rejstřík
Ryby
Předkrmy studené
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Plátky filé osmažíme na oleji po obou stranách na prudkém ohni až začnou zlátnou, vyjmeme, necháme okapat a dáme vychladnout. V oleji osmahneme cibuli na plátky a celý česnek, když začne zlátnout, česnek vyjmeme, přidáme sekané oloupané papriky a krátce osmahneme. Sundáme z plotny, přidáme ocet, kmín, šťávu z pomeranče, osolíme, promícháme a marinádu nalijeme na rybu. Necháme vychladit a podáváme s miskami trhaného hlávkového salátu, na plátky krájenými pomeranči, olivami, cilantrem a na plátky krájeným natvrdo uvařeným vejcem.   


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |