Doslo k chybe v kodovani.

Filete de Res Frito (smažené plátky svíčkové)

suroviny
maso hovězí  6  ks  plátků svíčkové
ocet estragonový  2  lžíce  
sůl    -  
pepř mletý    -  
cibule  1  ks  
česnek  1  stroužek  
salsa enchilada (viz heslo)  1  -  hrnku
vejce  3  ks  
sůl    -  
mouka hladká    -  na obalení plátků
olej  2  lžíce  na opečení
olej    -  na osmažení - friťák
cilantro-nať koriandru  3  lžíce  sekaného
nové koření mleté-jamaj. pepř    -  
Počet porcí
6


rejstřík
Maso hovězí
odkaz na recept

Salsa Enchilada (omáčka na enčilády, obr.)
Plátky svíčkové naložíme do octa se solí, pepřem a špetkou mletého nového koření a dáme do chladu na půl dne uležet. Pak je na trošce oleje opečeme asi 3 minuty po každé straně, vyjmeme a uchováme v teple.
Do oleje přidáme sekanou cibuli s drceným česnekem, usmažíme dosklovata, pak přidáme enčiládovou omáčku, povaříme 5 minut, odstavíme a přidáme sekané cilantro.
Z vajec oddělíme bílky a se solí je ušleháme na sníh, žloutky utřeme, až zhoustnou a opatrně je vmícháme do sněhu. Plátky masa obalíme po všech stranách napřed v mouce a pak v těstíčku a ihned osmažíme.
Podáváme na míse a omáčku zvlášť v omáčníku.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |