Doslo k chybe v kodovani.

Gazpacho (studená polévka gaspačo)

suroviny
vývar kuřecí  1  l  vychlazeného
rajčata  4  ks  oloupaná
limonky zelené  3  ks  
cibule červená  1  ks  
paprika zelená špičatá  2  ks  oloupané
cilantro-nať koriandru  1  lžíce  
sůl    -  
pepř mletý    -  
olej    -  
Počet porcí
4


rejstřík
Polévky studené
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Vývar zbavíme tuku, vmícháme drobně sekaná oloupaná rajčata, šťávu z jednoho limonku, sůl, pepř, pro zjemnění můžeme přidat pár kapek oleje. Vychladíme. Na stůl dáme gaspačo v polévkové míse a ve zvláštních miskách podáváme na jemné plátky krájenou červenou cibuli, drobně sekanou oloupanou papriku, drobně sekané cilantro a na větší kousky rozkrájené limonky k individuálnímu dochucení.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |