Doslo k chybe v kodovani.

Gazpacho de Jitomate (gaspačo z rajčat)

suroviny
okurka salátová  1  ks  menší
cibule  1  ks  
olej  2  lžíce  
ocet vinný  2  lžička  
strouhanka  0.5  -  hrnku
rajčatová šťáva  1  l  
paprika zelená špičatá  1  ks  oloupaná
česnek  2  stroužek  
rajčata  2  ks  oloupaná
voda    -  
sůl    -  
limonky zelené  2  ks  
led    -  
chilipulver, chili powder    -  
oregáno  1  lžička  
Počet porcí
4


rejstřík
Polévky studené
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Neloupanou okurku nakrájíme podélně na čtvrtky a pak příčně na plátky, cibuli nastrouháme, dáme do polévkové mísy, přidáme oregano, olej, ocet, strouhanku, rajčatovou šťávu, drobně sekanou papriku a rajčata, drcený česnek, zředíme trochou vody, osolíme, důkladně promícháme a necháme 2 hodiny v ledničce vychladit. Podáváme s kostkami ledu, kousky limonků a s chili k dochucení.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |