Doslo k chybe v kodovani.

Guajolote Sazonado Frío (studený naložený krocan)

suroviny
krocan, krůta  1  ks  mladý
olej  3  lžíce  na opečení
mrkev  8  ks  
cibule  3  ks  
ředkev bílá  1  ks  velká
olej olivový  4  hrnek  
ocet vinný  5  -  hrnků
pepř celý  8  zrnka  
nové koření celé  3  zrnko  
hřebíček  3  ks  
bobkový list  3  ks  
tymián  1  lžička  
dobromysl-oregano  1  lžíce  
sůl    -  
Počet porcí
8


rejstřík
Kotlík
Drůbež
Krocan
odkaz na recept
 není
Krocana očistíme, rozdělíme na porce a opečeme postupně na oleji se zeleninou, rozkrájenou na kousky. Opečené porce i se zeleninou dáme do kotlíku nebo velkého kastrolu, přidáme olej, ocet, koření, osolíme a několik hodin pomalu dusíme doměkka, občas potřepeme, aby se pokrm nepřipálil. Hotové vychladíme a dáme do lednice. Podáváme studené v kastrolu, ozdobené proužky paprik, plátky avokáda, olivami, ozdobně krájenými ředkvičkami a okurčičkami.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |