Doslo k chybe v kodovani.

Guisante en Salsa de Almendras (hrášek v mandlové omáčce)

suroviny
olej  2  lžíce  
mandle  20  ks  loupaných
chléb  1  krajíc  starého
cibule  4  ks  jarní
vývar    -  k naředění omáčky
hrášek sterilovaný  400  g  
petrželka - nať  2  lžíce  
sůl    -  
pepř mletý    -  
Počet porcí
4


rejstřík
Zelenina
Luštěniny
Hrášek
odkaz na recept
 není
V pánvi na troše oleje opražíme mandle s chlebem a opražené rozmixujeme, do pánve přidáme zbylý olej a celé mladé cibulky a osmažíme do zlatova, přidáme mandlovou pastu, trochu vývaru k vytvoření omáčky a krátce povaříme. Přidáme zcezený hrášek a sekanou petržel, ochutíme solí a pepřem a povaříme, až cibulky změknou.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |