Doslo k chybe v kodovani.

Huevos Revueltos (míchaná vejce, obr.), Huevos Revueltos con Tocino (se slaninou)

suroviny
máslo  3  lžíce  
cibule  1  ks  
petrželka - nať  1  lžíce  sekaná
cilantro-nať koriandru  1  lžíce  sekaná
rajčata  2  ks  střední
salsa enchilada (viz heslo)  240  g  
chilipulver, chili powder  1  lžíce  
vejce  6  ks  
sůl    -  
Počet porcí
6


rejstřík
Předkrmy teplé
Náplně
Přílohy
Vejce
odkaz na recept

Salsa Enchilada (omáčka na enčilády, obr.)
Na másle osmažíme drobně sekanou cibuli dosklovata, přidáme sekanou zelenou nať, osmahneme, přidáme drobně sekaná rajčata s omáčkou nebo chili a smažíme ještě 5 minut, pak přidáme rozklochtaná a osolená vejce a za stálého míchání dohotovíme tak, aby vejce zůstala vláčná, ne trupelnatá. Můžeme použít i jako ozdobu hotové rýže.
Místo másla můžeme použít masitou slaninu a máme vejce na slanině.
Na obrázku je snídaně ve Huehuetenangu: míchaná vejce s fazolemi a sýrem, to je ten knedlík, je to kolečko sýra k nerozeznání od bryndzy, měkké kukuřičné tortilly, červená omáčka Salsa Rojo, rybí polévka a šťáva z čerstvě vymačkaných pomerančů Jugo de Naranja.   


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |