Doslo k chybe v kodovani.

Huevos en Salsa Rojo (vejce v červené omáčce)

suroviny
paprika zelená špičatá  6  ks  
olej  2  lžíce  
cibule  1  ks  
salsa enchilada (viz heslo)  360  g  
cilantro-nať koriandru  1  lžíce  sekané
chilipulver, chili powder  1  lžíce  
sůl    -  
vejce  6  ks  
sýr lučina  1  ks  
Počet porcí
6


rejstřík
Předkrmy teplé
Vejce
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Salsa de Chile Rojo (omáčka z čevených paprik, obr.)
Salsa Enchilada (omáčka na enčilády, obr.)
Papriky opečeme, oloupeme, očistíme a nakrájíme na proužky. Na oleji v široké pánvi zpěníme drobně sekanou cibuli, když zesklovatí, přidáme enčiládovou omáčku, zelenou papriku a povaříme 5 minut. Do omáčky opatrně rozbijeme vejce a uvaříme 4 minuty na ztraceno, žloutky by měly zůstat tekuté. Do talířů nebo misek dáme plátek lučiny a nalijeme omáčku s jedním vejcem. Ozdobíme čerstvým cilantrem a ochutíme chile (chili powder).  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |