Doslo k chybe v kodovani.

Minguichi (polévka s kukuřičnými zrny, paprikou a sýrem, obr.)

suroviny
olej  1  lžíce  
máslo  1  lžíce  
cibule  1  ks  
česnek  1  stroužek  
kukuřičná zrna v nálevu  375  g  
rajčatová šťáva  800  ml  
sůl  1  lžička  
pepř mletý    -  
vývar kuřecí  750  ml  
paprika červená velká  2  ks  oloupané
papričky jalapeňo  2  ks  
mléko  250  ml  
sýr balkán  150  g  ovčího
Počet porcí
6


rejstřík
Polévky
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Na oleji s máslem osmahneme strouhanou cibuli a drcený česnek asi 5 minut dosklovata, přidáme zcezená kukuřičná zrna, rajskou šťávu, sůl, pepř a odkryté povaříme 5 minut, pak vmícháme vývar a povaříme dalších 10 minut. Přidáme proužky paprik a povaříme 5 minut, přidáme mléko a povaříme ještě 5 minut. Do talířů dáme kousky sýra a zalijeme horkou polévkou.
V Mexiku kukuřičná zrna do pokrmů jinak vůbec nepřidávají.  


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |