Doslo k chybe v kodovani.

Mochomos (pražené vepřové)

suroviny
voda    -  
maso vepřové  1  kg  
sůl    -  
špek  100  g  
chilipulver, chili powder    -  
epazote  1  hrst  sekané
Počet porcí
4


rejstřík
Maso vepřové
Náplně
Předkrmy
odkaz na recept

Guacamole (pasta z avokáda, obr., video)
Do malého množství vařící vody dáme maso a pomalu dusíme při občasném podlévání až je měkké, rozpadá se a nezbývá žádná voda a maso se lehce přichytává ke dnu. Hotové maso prsty rozebereme a rozdrolíme na jednotlivá vlákna. Špek nakrájíme na malé kostičky a vysmahneme, přidáme masové nitky a smažíme, až jsou vysušené a křupavé. Hotové zaprášíme aromatickým chile, promícháme s čerstvým sekaným epazote, porci dáme do středu talíře a kolem dokola naklademe guacamole.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |