Doslo k chybe v kodovani.

Olla de Chuletas Empanadas (kotlík obalovaných kotlet)

suroviny
maso vepřové  8  ks  kotlet obalených
vejce  2  ks  na obalení
mouka hladká    -  na obalení
strouhanka    -  na obalení
olej    -  na osmažení
špek  30  g  
cibule  1  ks  velká
rajčata  500  g  
petrželka - nať  1  lžíce  
sůl    -  
pepř mletý    -  
salát hlávkový  1  ks  
Počet porcí
8


rejstřík
Kotlík
Maso vepřové
odkaz na recept
 není
Kotlety obalíme a osmažíme jako řízky, hotové pokrájíme na proužky a uchováme v teple. Na drobně krájeném špeku osmahneme drobně sekanou cibuli, když zesklovatí přidáme drobně sekaná rajčata a petržel a smažíme 5 minut, přidáme na tenké nudličky sekaný salát, osolíme, opepříme a vaříme dalších 5 minut. Na dno kastrolu dáme trochu omáčky, vrstvu kotlet, přelijeme omáčkou a tak střídáme, poslední vrstvu kotlet přelijeme omáčkou a dáme zapéct do trouby 20 až 30 minut.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |