Doslo k chybe v kodovani.

Pajarito de Cancún (ptáčky z Cancúnu)

suroviny
špek  100  g  
cibule  1  ks  velká
maso vepřové  6  ks  řízků
sůl    -  
paprika pálivá čerstvá  1  ks  větší oloupaná
tequila  50  ml  
chilipulver, chili powder  1  lžíce  
olej  2  lžíce  
Počet porcí
6


rejstřík
Minutky
Maso vepřové
Grilovaná jídla
odkaz na recept

Ajilimójili (česneková omáčka - majonéza)
Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Na drobně nakrájeném špeku zpěníme cibuli, řízky naklepeme, rozpůlíme každý na dva kusy, osolíme, do středu dáme cibuli se špekem, proužek opečené pálivé papriky, posypeme chili, zakápneme tequilou, zabalíme, sepneme párátkem, potřeme olejem a necháme 2 hodiny v chladu uležet. Uleželé napíchneme po dvou na jehlu, opečeme na grilu a podáváme s česnekovou majonézou.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |