Doslo k chybe v kodovani.

Escalopín Clavadizo (Yukatánský ježek)

suroviny
maso vepřové  12  ks  plátků z kýty
cibule  1  ks  
špek  50  g  
paprika pálivá čerstvá  1  ks  oloupaná
mandle  20  ks  pražených
sůl    -  
olej    -  
játra drůbeží  300  g  
sýr čedar  200  g  strouhaného
pepř bílý mletý    -  
pažitka    -  sekaná
tykev  1  ks  špagetová
voda    -  
Počet porcí
6


rejstřík
Minutky
Maso vepřové
Grilovaná jídla
odkaz na recept

Ajilimójili (česneková omáčka - majonéza)
Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Plátky masa naklepeme a napříč je střídavě protkneme nudličkami cibule, špeku, pálivé papriky a sekaných mandlí. Plátky naplníme směsí sekaných jater, strouhaného sýra, pepře a sekané pažitky, lehce je zavineme, sepneme párátkem, po dvou je napichujeme na jehly a opečeme na grilu. Špagetovou tykev pobodáme vidličkou a v osolené vodě asi 30 minut uvaříme. Uvařenou vyjmeme, podélně rozkrojíme a vidličkou vyškrabujeme dužinu v podobě špaget. Ježka podáváme s tykvovými špagetami a česnekovou majonézou.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |