Doslo k chybe v kodovani.

Cebiche Yucateco (marinovaná ryba, obr.)

suroviny
rybí filátka  600  g  
limonky zelené  2  ks  
cibule  1  ks  
rajčata  2  ks  oloupaná
sůl    -  
olej    -  
cilantro-na koriandru  1  lžíce  
papričky habanero  1  ks  čerstvá
tabasco    -  
oregáno  1  lžička  
Počet porcí
4


rejstřík
Ryby
Předkrmy studené
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Čerstvá rybí filátka nakrájíme na tenké plátky nebo na kousky a necháme je marinovat ve šávě z limonků alespoň 3 hod., ryba se sama ve šávě z limonků uvaří. Marinované kousky ryby smícháme s drobně sekanou opečenou a neloupanou papričkou habanero, cibulí a rajčaty, osolíme, přidáme oregano a olej, zlehka promícháme, dáme do pohárů, ozdobíme sekaným čerstvým cilantrem a podáváme vychlazené. Nemáme-li papričku habanero, pokapeme rybu tekutým kořením Tabasco.  




<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |