Doslo k chybe v kodovani.

Taco Mexicano (mexické kuřecí taco z pánve, obr., video)

suroviny
kuřecí prsíčka  300  kg  
olej    -  
glutasol    -  
chilipulver, chili powder    -  
cibule  1  ks  
paprika zelená špičatá  1  ks  
fazole pečené  8  lžíce  
rajčata  2  ks  
tortillas  8  ks  kukuřičné
Salsa Picante  8  lžíce  
sýr feta  8  lžíce  
Počet porcí
4


rejstřík
Minutky
Maso vepřové
odkaz na recept

Frijoles Refritos, Frijoles Volteados (pečené fazole, obr.)
Salsa Picante (pikantní omáčka, obr.)
Tortillas (tortilly, obr., video)
Příprava:
Z masa nakrájíme velice tenké pláty, které ještě rozklepeme. Potřeme je trochou oleje a glutasolem s chilipulverem a srolované dáme zaležet.
Na pánvi mírně vymaštěné olejem opečeme pláty masa, přendáme na prkénko, nakrájíme na nudličky a dáme na kraj pánve na teplo.
Cibuli nasekáme podélně na nudličky, papriku na proužky, a na vymaštěné pánvi opečeme zvlášť cibuli a zvlášť papriku, a dáme zvlášť na kraj pánve na teplo.
Na teplo si dáme i připravené pečené fazole.
Rajčata si nasekáme nadrobno do misky. Tortily si připravíme, aby neosychaly. Připravíme si nastrouhaný sýr feta. Připravíme si ubrousky.
Pečení:
Omastíme pánev, dáme tam prohřát maso, cibuli, papriku, shrneme stranou, znovu omastíme, dáme opéci tortilu z obou stran.
Vezmeme tortilu do ubrousku, vložíme lžíci masa, na to dáme lžíci teplých fazolí, přidáme prohřátou cibuli a papriku, lžíci sekaných rajčat, přelijeme lžící Salsa Picante, přesypeme lžící sýra, a v dalším ubrousku podáme.
Jak připravují tacos a flautas v Coscomatepecu se můžete podívat na video tady.  




<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |