Doslo k chybe v kodovani.

Chimichangas (smažené plněné moučné tortily)

suroviny
tortillas  6  ks  velkých moučných
náplň masová  400  g  
paprika pálivá čerstvá  3  ks  oloupané
olej    -  na smažení
Počet porcí
6


rejstřík
Předkrmy teplé
Tortily - Tortillas
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Mole Moreno (mole tmavé pleti, obr.)
Relleno de Carne Picada (náplň z mletého masa)
Tortillas de Harina (moučné tortily, obr., video), Hueiltexcalli
Relleno Picadillo de Puerco (náplň z mletého vepřového masa)
Relleno Picadillo de Carne de Res (náplň z mletého hovězího masa)
Tortilly připravíme jako pro burritos. Na tortily dáme horkou náplň (mole, picadillo, chilorio, machaca a pod.), navrch dáme půlku oloupané a očištěné papriky, tortilu zabalíme jako burritos a v hlubší vrstvě oleje nebo ve friťáku osmažíme po všech stranách dozlatova. Podáváme s omáčkami, cibulkou nebo plátky ředkviček.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |