Doslo k chybe v kodovani.
Poleva na Churros ze španělské čokolády
suroviny
mléko 440 ml
čokoláda 50 g sladká
skořice mletá 0.5 lžička
vejce 2 ks
Počet porcí
4
rejstřík
Dezerty
Polevy
odkaz na recept
Churros (mexické kobližky s čokoládovou polevou, obr.)
ŠPANĚLSKÁ ČOKOLÁDA
Mléko smícháme s čokoládou a skořicí a na mírném ohni ohříváme, až se čokoláda rozpustí. Přidáme rozšlehaná vejce a při ohřívání šleháme, až směs zhoustne. Nevaříme!
<< zpět
|
domů
|
info
|
jazyky
|
kalendáře
|
kuchyně
|
nezbytnosti
|
šumava
|
fórum a diskuze
|
fotogalerie
|
|
mapy
|
odkazy - links
|
statistiky
|
kontakt - emajl
|