Doslo k chybe v kodovani.

Empanadas de Sardinas (sardinkové paštičky)

suroviny
brambory  1  kg  
vejce  2  ks  natvrdo
sardinky v oleji  2  krabička  
vejce  2  ks  
sůl    -  
pepř mletý    -  
mouka hladká    -  na obalení
olej    -  na usmažení - friťák
cibule  1  ks  
Počet porcí
6


rejstřík
Chuťovky
Předkrmy teplé
Ryby
odkaz na recept

Salsa Vinagreta (octová omáčka)
Oloupané brambory uvaříme, rozšťoucháme nebo propasírujeme, smícháme se sekanými natvrdo uvařenými vejci, drobně sekanou cibulí, vykoštěnými a utřenými sardinkami, rozšlehanými vejci, osolíme, opepříme, utvoříme placičky a obalíme v mouce. Usmažíme v hlubokém oleji a podáváme s omáčkou vinagreta (viz heslo), nebo se salátem.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |